fredag 7 september 2018

Blåbär och elevrådsmöte

Idag är det fredag och skolan har varit i gång i 2 veckor. Fina höstdagar som idag är några klasser utomhus och har NO, eleverna kommer tillbaka till skolan med blåbär både i händerna och munnen.

Vi har i veckan haft flera av våra pedagoger borta, sjukdom, vab, lediga, och utbildning. Vi har som alltid svårt att få tag på vikarier men har löst situationen mycket bra tillsammans och veckan har har varit lugn. Tyvärr kan en del specialundervisning vara inställd på grund av detta. Vi beklagar situationen och håller tummarna för att alla är friska och krya nästa vecka!



Idag har elevrådet träffats för första gången denna termin. Alla representanter presenterade sig och vi pratade om hur vi gemensamt skulle ta beslut på skolan.

Nästa fredag den 14 september kommer vi att tömma våra "upphittarlådor" och skänka kvarglömda kläder till Röda korset. Vi påminner alla om att innan detta datum ta en extra koll ifall något tillhör er som ligger omärkt i upphittarlådorna.

Den 6 november är det preliminärbokat för fotografering av elever via Thords foto. Vi återkommer om mer info inför detta.

Hoppas att alla får en fin helg!
Lisa Spegel, rektor


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mandaskolans första blogginlägg

Välkommen till Mandaskolans blogg Detta är ett inlägg som testar hur det fungerar med att hela skolan bloggar. Hälsingar Rektor Lisa